Ny type rekkverksmodell kommer på markedet

Ny type rekkverksmodell kommer på markedet

2021-12-22

Som ekspertfabrikk for veggbeskyttelsessystem i over 18 år, har vi ikke bare strengt kvalitetskontrollteam og modent logistikkteam, enda viktigere er at teknikerteamet vårt har sterke FoU-evner.

I år 2021 har vi flere modeller av rekkverk, veggbeskyttere, håndtak og dusjstoler som kommer på markedet.Her er en modell av rekkverk som er populær blant distributører og entreprenører etter å ha kommet til markedet.

1) HS-6141 modell håndlist har pvc bredde 142 mm og aluminium tykk 1,6 mm, gummilist på innsiden for å ha bedre antikollisjonseffekt.For PVC-farger har du tre stripealternativer med flere fargevalg.Sammenlignet med andre modeller har den stor veggbeskyttelseseffekt med lavere kostnad.

2) HS-620C modell veggvern er basert på tradisjonell 200 mm bredde veggbeskyttelse type med en buet overflate.Det gir flere valgmuligheter for ditt veggbeskyttelsessystem.

3) Sammen med formmodifisering, for pvc-overflaten, gir vi også flere valg for overflaten.Nå overflate med ensfarget finish, trekornpreging, lysende pvc-panel, rekkverk med lyslist, trepanel med aluminiumsholder, myk pvc-veggbeskytter etc.

Ikke bare har vi flere modelltyper for veggsikringssystemet, også flere og flere nye varer til håndtak og dusjstoler satt i produksjon i år.Nå har vi gripehåndtak i nylon med innerrør i rustfritt stål, massivt tremateriale med endestykker av metall og monteringssokkel, gripehåndtak i rustfritt stål med overflater etc.

Som fabrikk kan vi imøtekomme alle dine spesifikke forespørsler om materialer, former, farger osv. Vi tilpasser spesifikt etter dine kunders eller prosjekters behov.Kontakt oss for mer informasjon du trenger!

new1-1
new1-3
new1-2